By   25.6.2016 20:34

Jak já se Kasal, že ostatním ukážu jak se jezdí v Marglu! Houbeles, úplně jsem to protaktizoval. Místo abych po té srážce s karavanem začal rozvážně, tak jsem na to chtěl vlítnout hned z kraje. Nasadil jsem co nejvyšší tempo  ve stoupání na Indiana pass a chtěl jsem rychle dojet Toma i Joseho, kteří samozřejmě vstali o trošičku dříve.
Jenže jsem jaksi nevzal v potaz, že nejsem úplně fit. Karavan mě nabral loď levou lopatku a já nemohl zhluboka dýchat aniž by, to pekelně nepichalo. Zkraje to ještě sl, ale ten kopec byl 33 km dlouhý a sahal až do výšky 3700  m n.m. a tam už jsem s nějakým povrchním dýcháním nevystC. Nekde od výšky 3000 jsem musel silně uvolnit a pak už se mi to celý den nepodařilo rozjet.
V Platoru jsem sice v hospodě narazil na Toma a když jsem vynechal osadu Horca, tak byl dokonce chvíli před ním. To však bylo vše. Tom si mě dojel v dlouhém stoupání na asfaltu a já se za něho zavěsil. Chvíli to vypadalo že to půjde, ale po 5 km jsem začal odpadávat. Navíc mě zase začala tahat achilovka.
No a pak jsem se trápil až do 23 h, přičemž posle2 hodiny bylo moje tempo tragické.
Dneska mě znovu začala zlobit achilovka, tak jsem dal na Toma a posunul si kufry o 1cm dolů. Vypadá to že achilovce to pomohlo, já ale zase nemohu chytnout tempo.
Ale abych to nelicil tak tragicky, tak včera bylo spousta naprosto úžasných výhledů a krásná příroda kolem. No podívejte se sami.

Pavel






15 Comments on “Včera velká bída

  1. Jirka

    Zdar Pájo, jedeš skvěle a na ty dva máš ještě plno času. Nepochybuji o tom, že jim ještě ukázkážeš, zač je toho MARGL. Drž se. J

  2. Věra

    Po té srážce buď rád, že se suneš. Jak daleko jsi od JB a TR, to mi je naprosto jedno. Teda úplně ne, protože jsem na tom nalepená, stále mám otevřené čtyři záložky najednou – graf pořadí raději Group start (Díky, Filipe, žes mi vysvětlil, jak na to.), tvé komentáře (Na ty jsi nás dnes nechal velice dlouho čekat. Ale sunul ses, tak to bylo pozitivní.), po třech minutách aktualizované pořadí všech v mapě a pak tvá trasa osobně. Soustavně zkoumám, přibližuji, zvětšuji,…… Je to napínavé a to díky tobě. Za chvíli dojedeš tam, kde skončil AK. Proč asi?
    A cesta snad už bude jenom lepší. Tak se drž.

  3. Vašek Brož

    Hovno bída. Včera jsi se přes KO nahodilost udržel v TOP 10. Takže pohoda, jedeš dál, teď toho nenecháš.
    Když se zadaří, vylepšíš to na 8. místo. Když ti hodně dojde, tak 11. Takže nějakej čelinž tam je a všichni to sledují.

  4. Hana

    Safraporte, to jsou trable. Píchání pod lopatkou…. možná to máš i zlomený – co viš… žádnej doktor Tě neviděl… Jsem se ale dočetla, že naraženina a zlomenina žeber se léčí stejně – klidem. Nedá se svítit, můžeme zaléčit až v cíli – tedy, pokud chceš pokračovat – a my všichni chceme!!! Doma dáme obkládek, teď frč, PÁJO!!!

  5. Tomáš Navrátil

    Margl jede. Co na tom, že ho bolí žebra a píchá pod lopatkou. Prostě jede. Konec se blíží a nikdo na tom nebude líp než na začátku. Odstup na Joseho a Toma méně než 2hod jízdy. Takže skoro nic. Jeď si svoje. Na spurt do cíle je ještě čas. Mike Hall je démon na kole stejně jako Honza Kopka. Na kole jezdí rychle ale ne zas o tolik a Honzy Kopky heslo je : Chceš-li zrychlit zpomal.
    Dávej ale s rozumem.

  6. Věra

    CP taky každou chvíli skáče v cíli. Moc a moc se těším, až tam budeš skákat ty. To pak budu doma skákat taky. Za chvíli půjdu spát a až se probudím, budeš mít určitě za sebou poslední velký výstup. A až mamka zítra dorazí z Chorvatska, tak se může podívat, jak se vesele řítíš posledním úsekem cíli vstříc. Čekáme to v neděli nebo v pondělí. Je to reálné? No a že to bolí, to je naprosto jasné. Vždyť já dnes celý den sedím u PC a taky mě to bolí, když pak vstanu a mám se rozejít. A to vše proto, že jsem tvůj dnes už profesionální fanoušek.
    Jedeš naprosto famózně.

  7. Hana

    Dobrý Pájo, držíš se hrdinně!!! My vstáváme, Ty uléháš. I borci kolem Tebe už nějakou dobu chrní. Naber sil a ukaž jim to!!! Těšíme se na další pěkné krajinky a usměvavá selfíčka!!! HODNĚ ŠTĚSTÍ!!! Hana, Klárinka a Martínek.

  8. Věra

    Tak šup, šup, vstáváme. Ať tě nic nebolí, všechny bolístky foukáme na dálku a mazat, vázat, klidový režim se bude ordinovat až doma. Těším se na dnešní přímý přenos a doufám, že začne co nevidět s prvním zpěvem ptactva.

  9. Veruška

    Pavlíku, jedeš famózně!! Už nám v práci hrozně chybíš a úplně nejvíc se těšíme až zas společně zajdeme na pořádnej dlabanec k Vietnamcovi 🙂 Buď opatrný a hlavně dojeď do cíle…my už stejně nemůžeme být pyšnější! 😉 Hodně sil do finále!!!!

  10. máma

    Ahoj Pájo,brnkáš mi sice pořádně na nervy ,ale strašně moc Ti držím palce!!!!!Seš dobrej a do cíle už není tak daleko jako na startu.Tak do toho!!!!

  11. Ruda

    Ahoj Pavle,
    téměř nepřetržitě ve Víru sledujeme Tvoje počínání na závodě a zejména po nepříjemné události
    z 23. června je nám jasný, že to nemáš vůbec jednoduchý. Z vlastní zkušenosti vím, jaký slasti skýtají 3 přeražený žebírka. A to se všeobecně tvrdí, že potlučený žebra (což je nejspíš Tvůj případ) jsou mnohem bolestivější než zlomený. Takže… Jak radí Seiko, jeď si svý, jako zkušenej matador víš, že mnohdy jsou důležitější i jiný věci než „jedenáctý nebo osmý“. Pavle, vůli dokončit závod máš, protože jinak bys to ani nebyl Ty, a my všichni pod Kačou Ti držíme palce a do těch zbývajících pár kilometrů přejeme hodně sil, bojovnýho ducha jen to nejlepší!!!
    Za všechny víráky Ruda.

  12. Zbyněk

    Super výkon Pavle. Z Cube až do Pie Townu bude jednodušší terén (90% asfalt), málo výškových metrů….nezapomeň se v touster housu dostatečně zasobit, protože do Silver City to bude dost náročný. Držím palce. Jsi machr.

  13. Luboš

    Drž se. To je sníh tam okolo? Se divím, protože už jsi dost na jihu, ale zase „bunkery“ jako na golfu to asi nebudou :-))).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *