By   24.6.2016 6:19

Kdo by to byl řekl že po tom dnešním hektickém a bolestivém dnů budu opět usínat na 9. fleku. Sjeli jsme se s Nosem a Tomem na benzínce v Děl Norte.
José potom vyrazil dál, protože je srdcar. Ale asi ne tak velký,protoze se po půlhodině vrátil, že se venku blízká. Oba s Tomem šli po 22 h hledat hotel. José vypadá víc zničeném než já.Tak kdo je srdcar největší?
Ujel jsem sice jen 6km, ale to se také počítá. Našel jsem tu super opuštěný srub s velkou verandou takže poprvé od Montana Lodge spím pod střechou. A to se počítá, protože minulou noc jsem 2x zmoknul. Ale jen lehce.
Tož dobrou.Zitra mě čeká přejezd Indiana pass – nejvyšší bod trasy s výškou skoro 4000 m n.m. A jestli se mi zahojí záda a koleno, tak jim ukážu jak jezdí Margl, protože: Co se na Loudani naučíš v Americe jak když najdeš.
Pá a mamce raději nic neříkejte. Jo a moc pozdravuji dětičky.

Pavel

7 Comments on “Zase dál

  1. Tomáš Navrátil

    Marg jede. Včera to bylo trochu trudomyslný ale už jsi zpět na trati i hlavou. Dávej a netrap naše nervy kecama o nedojetí. Na pivo se těším.

  2. Hana

    Jsem o malinko klidnější než před pár hodinami… přesto si neodpustím připomenout: DÁVEJ NA SEBE POZOR!!! Snad budou zbylé dny Tvé pouti provázeny jen bezvadnými bajkařskými zážitky a my, fanoušci, se budeme radovat z Tvé dechberoucí jízdy. Musím jít pracovat….A Ty se pořádně vyspi. Hana

  3. Filip

    Ty seš magor nezničitelnej! Už teď jsi 2x deklasoval moje loňské dokončení s odrovnaným kolenem. 😀

  4. Josef Vítek

    Ty vole Pájo ty jsi dáběl.
    Hlavně dojeď a už se těšíme jak nám to budeš u Bernarda vyprávět.
    Jestli ke mně dojedeš na kopec teda po tom všem.

  5. VITa

    Pavle, vcera to bylo troche trudomyslne, ze nekteri kolegove/yne (nebudu jmenovat) si zacali rozebirat Vase veci co mate na stole. To jsem okamzite utnul a zarazil. :-). Jsem moc rad ze jste se z toho vykresal a jedete dal. Ja Vasim pribehem otravuju kdekoho a zena vi, ze pred rannim polibkem nejdrive kontrolujeme stav zavodu! Drzim co se drzet da, vy drzte riditka (snad uz nezlomna) a valte to na Mexiko, Vavro, na Mexiko! Moc se tesim na vypraveni. Drzim pesti a posilam pres vodu co nejvic sil.

  6. Evuska

    No ja se picnu!!! Pavliku, jsi nejlepsi!! Slibuji dozivotni servis po obedove kavy az pod nos;)
    A ja myslela, ze jsme prebrali Tvoji urazovou karmu za Tebe! ( Dvorka opet kotnik/berle, Verusa bloklej krk/prej spadla z postele a ja nejakej silenej moribundus:) Moc na Tebe myslime a tesime se. Jed Margle jed!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *