By   17.6.2016 0:39

Touhle cestou jsem jel do Limy 120 km bez jediné vesnice či baráku. Výška většinou pres2000 m. Bylo dost bahna , chvíli jsem musel tlačit a taky protivítr byl naprd, ale mají to tu pěkné…

Pavel





8 Comments on “Old Banack road

  1. máma

    Tak jsem se dočkala příspěvku a jdu spát.Zítra jedu k moři , tak se měj fajn a šlapej! Vlastně jedu už dnes a budu na tebe myslet až se budu cachtat ve slané vodě!!Ahóóóój!!!!!!

  2. Věra

    Je to tam krásný. A je dobře, že jsi splasknul. Za tu dobu, co jsem se vyspinkala jsi ujel 100 mil a stále šlapeš dál. Jsi borec, tak ať to frčí.

  3. Hana

    Ahoj Pajuldo, dnes velká pochvala za krásné obrázky!!! Snad je Ti dobře a zdravotní problémy snesitelné. Drž se, myslíme na Tebe bez přestání. Jeď a nezapomeň před ulehnutím podat hlášení, jak jsi na tom. My už frcime z hor domů. H + M + K.

  4. Jirka Pekac

    Dnes to Plechy vypadalo na pekny trip. Doufam zes nabil baterky a povalis dal navzdory vetru desti. Teda toho vetru a deste ti preji co nejmin. Takze drz to a drt to :-).

  5. Věra

    Pavel spí, nabírá síly. Včera přes 160 mil, co vím. Ať se probudíš fit a zdráv. Odjíždím do sobotního večera od internetu, ale věř, že síly posílám neustále a držím pěsti v každé chvilce. Drž se a šlapej dál.
    Krásný fotky.

  6. Vašek Brož

    Pavel už zase jede. Drží 12. pozici. Dave Rooney na 9. pozici ještě spí a to v penzionu, takže tam může ještě trochu skejsnout (bude nateklýú. Má náskok pouze 1h45. Že by první desítka padla již dnes?

  7. Jirka

    Jo jo, jede jako drak 🙂 asi potřeboval nějak nakopnout aby se pořádně rozjel.
    Držíme palce!!!!!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *